Mustafa ASLAN - Okul Müdürü

Mustafa ASLAN - Okul Müdürü

 Doğum yeri olan Bursa’da ilk, orta ve lise eğitiminden sonra Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Lisans eğitimini Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yöneticiler için işletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Ankara Beypazarı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenliğe başlamıştır. Daha sonra Sırasıyla   Bursa Çimento Fabrikası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine, Kütahya Gediz Teknik ve Endüstri Meslek, İstanbul Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek, Ataşehir Dr. Nureddin Erk-Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Ümraniye Atatürk MTAL, Sultanbeyli Sultan Alparslan MTAL ‘de öğretmen ve okul müdürü olarak görev yapmıştır. Halen Sancaktepe Tolga Çınar MTAL  müdürü olarak çalışmaktadır.

Çalışmalar

Toplam Kalite Yönetimi(TKY) Bakanlık Formatörü olarak yaklaşık 1000 Öğretmen ve yöneticinin TKY eğitimlerinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Ayrıca görev aldığı okullarda birçok TKY projesi yürütmüş olup, başta Samandıra MTAL olmak üzere çalıştığı okullarda okul-sanayi iş birliğine özel önem vermiş sektörde tanınan ulusal ve uluslararası marka olan firmalarla ortak istihdam projeleri yürütmüş ve Ülkemizin en modern teknik eğitim laboratuvarlarının görev yaptığı okullara dolayısıyla mesleki eğitime kazandırılmasında büyük emek sarf etmiştir. Adı geçen firmalarla sektörün istek ve beklentilerine uygun nitelikli teknik eleman yetiştirilmesi konusunda projeler yürütmüş çözüm ortağı çalışmalarına liderlik yapmıştır. Çeşitli meslek örgütü,STK vb. kurumlara uzmanlık alanı ile ilgili gönüllü danışmanlıklar yapmıştır. Leonardo, Comenius gibi Avrupa Birliği projeleri hazırlayıp yürüterek çalışmalarını yurt dışına da taşımıştır.

Kişisel gelişim iletişim okul yönetimi diksiyon sınıf yönetimi proje geliştirme ve daha birçok konuda kurs, konferans ve seminerlere katılmış bunların bazılarında eğitmen olarak görev almıştır. Millî Eğitim Bakanlığı’nın ve Üniversitelerin organize ettiği eğitim kongrelerine katılmış bu kongrelerde sözlü sunumlar yapmış, bilimsel makaleler yazmıştır. Çeşitli platformlarda eğitim ve hayata dair düşüncelerini yazmakta olup bu çalışmaları 2 kitap olarak yayımlanmıştır. 

(216) 561 8979 (216) 561 8979 Eposta