İSTANBUL / SANCAKTEPE - Tolga Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tolga Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Osmangazi Mah. Yıldırım Bayezıt Cad. No1 SamandıraSancaktepe/İSTANBUL
Vizyon
Tolga Çınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak, okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren ideal eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik Lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
* 2010-2011 Yılında Öğrencilerimiz Cansu AYAR, Nurcihan TEKİN, Melek KARAYEL ve Belgüzar SEMİZ "Münazara Yarışması" ilçe birinciliği * 2011-2012 Yılında öğrencimiz Ayça SAKLI "Güzel Türkçemizi Güzel Konuşalım" yarışmasında ilçe birinciliği * 2011-2012 Yılında öğrencimiz Ayça SAKLI ve Reyhan TOPÇU "İstanbul Film Oluyor" yarışmasında il ikinciliği * 2012-2013 Yılında öğrencimiz Dilan Çimen "Mehmet Akif´i Anlamak" kompozisyon yarışmasında il ikinciği
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam gün
09.00-14.00
Doğalgaz
Samandıra Bakla durağından geçen otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sultanbeyli ilçesi ile Sancaktepe ilçesi arasında Sancaktepe ilçesine bağlı bir meslek lisesidir. Samandıra merkezden Sultanbeyli merkezine giderken TEM otabanı köprüsüne gelmeden Bakla durağının arkasındadır.