Tarık ÇINAR

02.03.2017 3798

1951 Rize doğumlu olan hayırseverimiz, İlköğrenimini Rize' de, orta öğrenimini Ankara Atatürk Lisesi ve yüksek öğrenimini de Orta Doğu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Tarık ÇINAR halen İnşaat ve Turizm sektöründe Çalışmaktadır.Tarık ÇINAR okulumuzu erken yaşta kaybettiği oğlu Tolga ÇINAR' ın anısına yaptırmıştır. 2006 yılında Valilik ile 12 derslikli ilköğretim okulunun kaba inşaatı olarak imzalanan protokol olmasına rağmen Tarık ÇINAR yerel yönetimden gelen talepleri de değerlendirerek okulu kız meslek lisesi olarak inşa etmiş, binayı sadece kaba inşaat olarak bırakmayıp tamamını bitirmiştir. Okul yapımı sırasında hiçbir masraftan kaçınmayan hayırseverimiz, öğrencilerimize kalite bir eğitim yuvası hediye etmiştir.

22-09-2020